2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL AİLE BİRLİĞİ GENEL KURUL TOPLANTI DUYURUSU

Sayın Velimiz;

Milli Eğitim Bakanlığı Okul Aile Birliği Yönetmeliği doğrultusunda 2022 – 2023 eğitim ve öğretim yılı Ümraniye Bilim ve Sanat Merkezi Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı; 30.10.2022  tarihinde, saat 13.00'te,  kurumumuz konferans salonunda yapılacaktır.

Kurumumuzdaki eğitim öğretim faaliyetlerinin desteklenmesi, katkı sunulması ve özel yetenekli öğrencilerimiz için daha iyi bir eğitim-öğretim ortamı oluşturulması için güçlü bir okul aile birliğine ihtiyaç duyulmaktadır.

Bu bağlamda, yukarıda yapılan açıklamalar çerçevesinde kurumumuzda yapılacak okul aile birliği genel kurul toplantısına siz değerli velilerimiz ve öğretmenlerimizin katılmaları hususunda gereğini rica ederim.

Mustafa Öztürk

Merkez Müdürü